Zonnecosmetica

ZonnecosmeticaVan de huid kunnen we aflezen of iemand moe is of zich goed voelt bijvoorbeeld. Als we een bruine kleur hebben zegt men al snel, wat zie je er goed uit. Omdat we maar 1 huid hebben, waar we ons hele leven mee moeten doen, is het belangrijk dat we hier zuinig op zijn en onze huid goed verzorgen.

Een huid die in goede conditie is bruint beter en dieper en houdt de kleur langer vast! Een droge, verwaarloosde huid daarentegen reflecteert UV-licht, waardoor zij langzamer bruint en snel haar kleur verliest.

Voordat je gaat zonnen

Als je gaat zonnen in een Zonsensatie zonnestudio is het belangrijk dat je je vooraf insmeert met een speciale, hydraterende lotion voor onder de zonnebank (dus geen bodymilk of SPF die je normaal in de buitenzon gebruikt).

Deze bruiningsversnellende lotions stimuleren de pigmentaanmaak in de huid, zorgen voor een heerlijke frisse geur en houden de huid in goede conditie. Er is voor ieder wat wils, of het nu gaat om een speciaal product voor het gezicht, met bronzer, tingle of verkoeling.

 

Zonsensatie bruiningsversnellers voor een nog beter bruiningsresultaat.
Verzorgt en beschermt de huid tijdens en na het zonnebad.


Adviesprijs € 2,-

 

Over zonsensatie