Schoonheidssalon

Haarreductie en permanente haarverwijdering

Maak een eind aan het voortdurend scheren van oksels, bikinilijn, bovenlip, kin, benen, enz. en maak daardoor ook een eind aan de huidirritaties die vaak na het scheren optreden.

Welke haartypen kunnen behandeld worden?

De Ultra VPL behandelt bijna alle haartypen van mannen en vrouwen. Voor een ontharingsbehandeling is het belangrijk dat het haar pigment (kleur) bevat. Voor elke cliënt wordt een individueel behandelplan opgesteld.

Waarom is een behandeling met de Ultra VPL zo bijzonder?

Vroeger waren behandelingen nog gebaseerd op laser; het vervolg hierop waren de IPL systemen. Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL, die de huid op een veiliger en zachtere manier behandelt met weinig tot geen neveneffecten. Wij werken met de meest geavanceerde Ultra VPL beter en sneller resultaat en nagenoeg pijnloos!

Wanneer zie je resultaat?

Resultaten worden al zichtbaar na enkele behandelingen. De behandeling is eens per circa 6 tot 8 weken. Dit heeft te maken met de haargroeicyclus.

Kwaliteit en medische certificering

Net als bij onze top kwaliteit zonnebanken en de daarbij behorende persoonlijke advisering, wordt ook de hoogste kwaliteit in permanente haarverwijdering of haarreductie gerealiseerd door vakbekwame medewerkers. Florida beschikt daarbij over de allerbeste medisch gecertificeerde apparatuur.

Service en garantie

Wanneer tot een behandeling voor permanente haarverwijdering wordt overgegaan, op basis van een individueel behandelschema, wordt een verwacht aantal behandelingen bepaald. Indien meer behandelingen nodig blijken dan verwacht, zullen deze kosteloos worden verricht. Wel is het een voorwaarde dat je jezelf aan het behandelschema houdt.

Probeer en profiteer

Wilt u meer weten en ervaren hoe VPL voelt, maak dan een afspraak voor een proefflits en profiteer van interessante introductiekortingen! Vraag in de studio naar de diverse combinatie mogelijkheden voor zowel dames als heren en de voordelige mogelijkheden.

Bel 0512-523626 of bezoek ook Schoonheidssalon La Belleza en Beauty Centre Drachten voor meer informatie.